Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Dida više ne želi braniti za Brazil

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brazilski vratar Nelson de Jesus Silva ili kraće Dida, odlučio je reći zbogom reprezentaciji zamolivši da ga ne pozivaju u nacionalnu momčad, otkrio je novi izbornik Brazila Dunga.

''Nazvao nas je rekavši kako ne planira više igrati za reprezentaciju'', objasnio je Dunga ( punim imenom Carlos Caetano Bledorn Verri)  i najavio kako ga neće ni zvati nakon tog telefonskog poziva: ''Ne želimo igrača koji nema želju predstavljati Brazil.'' 

Pročitajte i ovo Akcija brazilske policije Borba protiv trgovine oružjem Velika akcija brazilske policije: Razotkrili ilegalno oružje iz europskih zemalja vrijedno 225 milijuna eura, među njima i Hrvatska Jahta MIschief - 2 Operacija Albina Nevjerojatna priča! Jahta ukradena ljetos u Hrvatskoj, pronađena u Brazilu: Trag vodi sve do Rusije

Dida je za Brazil nastupio 92 puta, a posljednji put na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj protiv Francuske u četvrtfinalu. 

Tridesetdvogodišnji vratar talijanskog Milana je triput bio s Brazilom na Svjetskim prvenstvima, ali nastupio je samo na ovom posljednjem.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene