Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Deschamps: Saviola ne može igrati s Del Pierom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Juventusov trener Didier Deschamps izrazio je sumnju u odluku Alessia Secca da angažira Barcelonina napadača Javiera Saviolu.

Saviola je 'meta' Juventusova generalnog direktora Alessia Secca, no  Deschamps priznaje: "Znam dobro Saviolu jer sam s njim surađivao u Monacu. On je izvrstan igrač, no nisam siguran u to kako će se ovdje uklopiti. Mi već imamo Alessandra del Piera i njih dvojica ne mogu igrati u istoj momčadi jer su previše slični igrači", smatra Deschamps. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Juventus: Postoji opasnost da izgubimo Del Piera Slika nije dostupna Deschamps i Houllier samo mijenjaju mjesta?

Prošli je četvrtak Secco otišao u Barcelonu kako bi razgovarao s Argentincem. Iako mu je prioritet navodno ostati u Barci, Saviolin prijetelj, veznjak Reala iz Zaragoze, Andres D'Alessandro, nedavno je izjavio: "Rekao mi je da će se pridružiti Juventusu na kraju sezone".

Deschamps u problemima

Didier Deschamps se nakon subotnjeg remija s Vicenzom od 2:2, suočava s nezadovoljstvom u svačionici. Navijači su bijesni, a uprava preispituje Deschampsa, piše Tuttosport.

Nekoliko igrača, uključujući Davida Trezegueta, Maura Camoranesija, Valerija Bojinova, Marcela Zalayetu i Jonathana Zebinu izgubili su povjerenje u Deschampsa, a neki čelnici kluba već postavljaju pitanja je li Francuz prava osoba koja bi Juve mogla vratiti u Seriu A. 

Za sada, Francuz još uživa povjerenje, no ako se 'na putu ispriječi' još koji neuspjeh, Deschampsu bi mogli pokazati crveni karton.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene