Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Del Piero: Ostajem do 40.-te

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Juventusov kapetan Alessandro del Piero skočio je na vrh liste strijelaca Serije B nakon subotnjeg hat-tricka i pobjede Juventusa nad Crotoneom od 5:0. Del Piero najavljuje ostanak još dugo, dugo....

"Jako sam sretan što sam postigao 3 gola i zato što smo na visokom nivou odigrali svih 90 minuta utakmice. Uvijek smo postojani na domaćem terenu, no gostovanja su već nešto drugo. Ovaj rezultat će nam svakako dati zamah", rekao je 32-godišnji del Piero. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Del Piero u lovu na rekord Slika nije dostupna Del Pieru uručena Zlatna kopačka

Kapetan Juvea je pokušao obraniti klub, kojeg se u posljednje vrijeme optužuje da se više bavi mogućim ljetnim transferima, nego povratkom u Seriu A. 

"To nije jednostavna situacija, naravno da gledamo u budućnost i da nas zanima što će se dogoditi. Imam puno iskustva i mislim da se sve nakako složi na mjesto ako se fokusiraš na sadašnjost. Klub će se pobrinuti za to, a mi (igrači) moramo misliti na prvenstvo", dodao je. 

A nakon fenomenalne igre u sobotu, Del Piero je ponovo objavio da želi igrati do 40-te.

"Obožavam nogomet i osjećam da mogu igrati još dugo. Sada smo spremni za povratak u Seriju A. Kažu da smo mi Inter u Seriji B. Ne, ja kažem da je Inter Juventus u Seriji A", samouvjeren je Juveov Kapetan. 

I predsjednik Giovanni Cobolli Gigli slaže se s del Pierovim planovima. 

"On je ovdje proveo gotovo cijelu karijeru i vjerojatno će je ovdje i završiti. Ako nakon toga poželi biti jedan od direktora kluba, vrata su mu uvijek otvorena", rekao je  Cobolli Gigli.  

Juventus je trenutno prvi u Seriji B s 43 boda iz 23 utakmice, iako su prvenstvo započeli s kaznom od -9 bodova zbog skandala oko namještanja utakmica.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene