Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Cibona - Partizan 89:72

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U susretu 11. kola B skupine košarkaške Eurolige Cibona je u Zagrebu pobijedila Partizan 89:72 (18:16, 23:26, 24.20, 24:10) i tako se posve približila plasmanu u drugi krug.

Hrvatski prvak se tri četvrtine mučio protiv Partizana. Gosti su igrali odlično i veliki dio utakmice su vodili. Međutim, "vukovi" su proradili u posljednjoj dionici i posve deklasirali suparnika. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Partizan-Cibona 82:71 Slika nije dostupna Cibona: Maccabi 87:82

U zadnjoj četvrtini Cibona je slavila 24:10, te na koncu upisala pobjedu od 17 razlike. Cibona je osvojila bodove, ali i uspjela pobijediti sa više od devet koševa razlike s koliko je izgubila u Beogradu i u slučaju istog broja bodova s Partizanom biti će u prednosti. 

Do konca natjecanja ostala su još tri kola i bezbroj kombinacija, no još jedna pobjeda trebala bi biti dovoljna za plasman u Top 16.

Najefikasniji igrači u redovima Cibone bili su Brindley Wright (16), Levour Warren (14), Andrew Wisniewsky (14) i Davor Kus (12), dok je goste predvodio Predrag Drobnjak sa 20 koševa. 

Cibona nakon 11 kola ima pet pobjeda i šest poraza, dok Partizan ima četiri pobjede i sedam poraza. U vodstvu je Panathinaikos sa 11 pobjeda.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene