Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Capello: Emerson će ponovno igrati na Bernabeu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trener Real Madrida, Fabio Capello, tvrdi da će Emerson sasvim sigurno opet zaigrati na Santiago Bernabeu, unatoč otvorenoj netrpeljivosti domaćih navijača prema brazilskom veznjaku.

Emerson ni u nedjelju protiv Nastica nije ulazio u igru, Capello je odlučan: "Vjerujte mi da će Emerson opet igrati na Bernabeu, no sada se oporavlja od ozljede i radi na kondiciji. Takva se situacija može dogoditi svakome, pa dogodilo se čak i Zinedineu Zidanu. Ne možete se samo tako pretvoriti u lošeg igrača nakon što ste bili kapetan brazilske reprezentacije i imali karijeru kakvu je imao on. A navijači Reala su navijači Reala i ne možete ih promijeniti. Takvi su kakvi jesu, ali su naši i mi njihovi".

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Predsjednik Getafea vjeruje da Schuster ostaje Slika nije dostupna Navijači Reala ipak žele Capella

Emerson već neko vrijeme nije baš zadovoljan u Realu i izvori bliski Brazilcu tvrde da je upravu kluba već obavijesto da želi otići na kraju sezone. Sam je Emerson na kraju veljače izjavio kako mu nedostaju Torino i Juventus.

"U Madridu ne razumiju moj nogomet i izmasakrirali su me. Bio sam sretan kada me je Capello pozvao da mu se pridružim ovdje, no sada više nije tako. Trebam pozitivnu motivaciju, inače ovako ne mogu dalje. Pitam se je li to sve vrijedno... Strašno mi nedostaje Italija i Torino. Povratak Bianconerima? Sada samo želim da dobro završi ova 'avantura' u Madridu, ali u nogometu je sve moguće", izjavio je tada Emerson, a njegov je menadžer Gilmar Veloz samo nekoliko dana nakon toga pokušao popraviti dojam: "Emersonu su u Realu ostale dvije godine do isteka ugovora. I Zidane i Hierro su također izviždani na Bernabeu pa su to prevladali. On je profesionalac i dat će sve do sebe da se poboljša. I najbolji igrač svijeta Ronaldinho ima problema".

No, unatoč ovim komentarima, Gilmar je navodno spreman s Realovim direktorima Francom Baldinijem i Peđom Mijatovićem raspraviti Emersonove opcije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene