Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Cannavaro Capellu: Vrati i Cassana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Fabio Cannavaro pokušava nagovoriti trenera Fabia Capella da na teren vrati i Antonia Cassana, Robinho se sprema napustiti Real, a klub sprema ugovor za Espanyolova braniča Sergia Sancheza.

Vrati Cassana! 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Real prodao Robinha Manchester Cityu Slika nije dostupna Robinho na prodaju za 40 milijuna eura, Ševčenko ostaje u Londonu

"Igrači bi željeli da Antonio ostane s nama jer radi jako puno, a za vikende ostaje sam kod kuće", rekao je Cannavaro za časopis Marca.

"Nije nam drago što to mora prolaziti iako razumijem da se odluke kluba moraju poštivati. No, ipak svi mi težimo istom cilju, svi treniramo jako puno, ali ono što Antonio prolazi ne može biti pozitivno. Sretni smo što se David vratio na teren, sada je red na Cassana", dodao je Cannavaro. 

Robinho odlazi

33-godišnji Robinho je odlučio - na kraju sezone odlazi iz Reala. Prema pisanju DiarioSporta Robinhu je prekipjelo nakon što ni ove nedjelje nije bio u 'akciji' na terenu. 

Otkako je Capello zasjeo na trenersku klupu, Brazilac je
odigrao tek 5 utakmica. 

Ugovor za Sergia Sancheza

Real je spreman kupiti Espanyolova braniča Sergia Sancheza. Mladi stoper je posuđen Realovoj B momčadi, čiji trener Michel, zajedno sa sportskim direktorom Predragom Mijatovićem smatra da je spreman za prelazak u prvu momčad. 

Espanyol će za Sergia navodno tražiti 3,5 milijuna funti (oko 5,2 milijuna eura) pa je Mijatović već kontaktirao klub da potvrdi njihove namjere. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene