Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bremenska policija potjerala bučne Boyse

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ispred glavnog bremenskog kolodvora stotinjak interventnih policajaca istrčalo je iz desetak kombija i krenulo prema skupini Bad Blue Boysa!

Sve je kratko trajalo, nije ni bilo pravog sukoba, praktički je policija tim jurišom rastjerala i navijače i prolaznike oko željezničke stanice. I bio je to jedini incident koji se danas zbio u Bremenu, do 17 sati, piše Večernji list.

Pročitajte i ovo Uhićenja zbog napada u Vukovaru Užas u Vukovaru BBB-ovci se oglasili prvi put od premlaćivanja maloljetnika: "Zbog sustavnog demoniziranja dužni smo nešto reći..." Vukovar Nakon divljačkog napada Vukovarci pripremaju prosvjed: "Sad je dosta, godinama nas teroriziraju! Neka se međusobno tuku, a mi ćemo pokupiti ostatke"

Njemačka policija se dobro pripremila za dolazak Dinamovih navijača. Od ranoga jutra su Bremenom kružile "marice". Očito su Nijemci imali dobre informacije o Bad Blue Boysima.

'Zagrebačke navijače čekamo spremni kao da dolaze nizozemski huligani', rekao je njemački policajac.

U Bremen je došlo oko dvije tisuće navijača iz Zagreba. Neki su stigli zrakoplovima, neki vlakovima, a velik je dio tih otprilike 1400 kilometara prešao osobnim automobilima i kombijima.

Vrijeme do utakmice zagrebački su navijači kratili na glavnome trgu. Usput, ovdje u srijedu nije bio blagdan, budući da protestanti ne slave Veliku Gospu. Ali su zato BBB napravili blagdanski ugođaj! Pjevale su se Dinamove pjesme, ali se zaorilo i "Werder Bremen, aufwiedersehen, aufwiedersehen"!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene