Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Brazilski blizanci stižu na Old Trafford

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Blizanci Fabio i Rafael Silva u ponedjeljak započinju karijeru u Manchester Unitedu. Ipak, službeno će za "Crvene vragove" moći zaigrati tek u srpnju kada će naime, napuniti 18 godina.

United je talentiranu braću počeo pratiti nakon što su ih zamijetili na juniorskom turniru u Hong Kongu prije dvije godine. Sir Alex Ferguson ih je već 2006. pokušao iz brazilskog Fluminesea dovesti na Old Trafford, no nije mu uspjelo. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prvi europski 3D kanal Revolucija je počela: Englezi gledali prvi 3D prijenos utakmice! Slika nije dostupna A Gallagheri ne navijaju za njegov klub Rooney je veliki obožavatelj Oasisa

Nakon dvije godine, ipak su ih dočekali. 17-godišnjacima je dano 'zeleno svjetlo' i u ponedjeljak stižu u Manchester zajedno sa svojom obitelji. 

"Već smo 8 puta posjetili Manchester United, otprilike svaka 3 mjeseca u posljednje dvije godine. Ostali bi po 10-ak dana i vratili se u Fluminese. Sada putujemo da bismo živjeli u Engleskoj", rekao je Rafael koji igra na poziciji lijevog, a njegov brat Fabio desnog braniča. 

Njihov transfer je United navodno stajao 5,2 milijuna funti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene