Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Bordeaux optužuje Liverpool za provokacije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trener francuskog Bordeauxa Ricardo nazvao je sramotnim ponašanje Liverpoola nogometaša John Arne Riisea u utakmici Lige prvaka Liverpool - Bordeaux (3:0) na Anfieldu, ustvrdivši da se radio o "najnesportskijem potezu koji je ikad vidio i to u domovini fair-playa".

U 67. minuti utakmice kod vodstvo Liverpoola 1:0 Riise nije htio vratiti loptu igračima Bordeauxa, koji su je ranije izbacili kako bi se ukazala pomoć jednom nogometašu domaćina.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Riise: Autogol me neće uzdrmati Slika nije dostupna Video: Riise uvršten među 10 'naj' autogolova

Riise je ubacivanje iz auta iskoristio za početak napada Liverpoola, što je jako naljutilo Francuze, posebno njihova Brazilca Fernanda koji je Norvežaninu glavom razbio arkadu i zbog toga je isključen.

"Bio je to ključni trenutak utakmice, a ja ne mogu kriviti moje igrače koji su gnjevno reagirali. Nisam očekivao da bi igrači jednog tako velikog kluba poput Liverpoola mogli napraviti nešto tako podlo", izrekao je Ricardo, čija je momčad porazom izgubila sve šanse za osminu finala.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene