Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bodmer i Keita u Lyonu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Francuski nogometni prvak Lyon ojačao je redove angažiravši dvojicu igrača Lillea, veznjaka Mathieua Bodmera (25) i napadača Kadera Keitu (26).

Njihov transfer na Gerland iznosio je ukupno 24.5 milijuna eura, odšteta za Keitu je iznosila 18 milijuna, a za Bodmera 6.5 milijuna eura.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna EKSPLODIRALA PLINSKA BOCA Eksplozija u sveučilišnom kampusu u Lyonu: Ima ozlijeđenih, oglasila se i policija Muškarac se autom s autoceste zaletio na pistu (Foto: AFP) Drama u Lyonu Objavljena snimka: Muškarac se autom s autoceste zaletio na pistu, otkazani letovi do daljnjeg

"Doveli smo dvojicu ponajboljih igrača u francuskom prvenstvu protekle sezone. Nisu bili jeftini, no načinili smo odličan posao," kazao je predsjednik "Lavova" Jean-Michel Aulas.

Nakon što je Lyon osvojio šest uzastopnih naslova prvak i tako se upisao u povijest kao prvi klub iz liga petica kojem je to uspjelo, na Gerlandu je započelo generalno spremanje. Prema sadašnjim naznakama veći dio pobjedničke momčadi koja godinama dominira u Le Championnatu je na izlaznim vratima kluba. Nakon trenera Gerarda Houlliera korak do napuštanja "Lavova" su i Alou Diarra, Florent Malouda, Eric Abidal, Tiago, Sidney Govou, Gregory Coupet i Cris.

"Nisam previše zabrinut, jer su to sve za sada nagađanja. Budite sigurni Lyon će i iduće sezone imati jaku momčad," najavio je Alain Perrin novi trener francuskog prvaka.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene