Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Blažu Sliškoviću kazna zbog povlačenja momčadi s terena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nogometni savez BiH zaprijetio je oštrim kaznama treneru nogometnog kluba Zrinski iz Mostara Blažu Sliškoviću zbog toga što je na utakmici prve bosanskohercegovačke lige, u srijedu u Orašju, povukao svoje igrače s terena u 83. minuti nezadovoljan suđenjem Almira Alijagića.

U trenutku kada je Slišković nogometaše Zrinskog povukao s terena domaća ekipa Orašja vodila je rezultatom 3:2, a to je, nakon rata, prvi puta da neki od prvoligaških nogometnih trenera u BiH na suđenje reagira samovoljnim povlačenjem igrača s terena za vrijeme trajanja utakmice.

Pročitajte i ovo Objavljena je snimka miniranja kamenoloma zbog kojeg je došlo do odrona miniranje kamenoloma VIDEO Pogledajte snimku zastrašujućeg odrona kod Mostara: Odnio je tri automobila Odron kod Mostara nema struje VIDEO Užas kod Mostara: Tri automobila propala u jezero nakon odrona

"Svaki naš prelazak centra na polovinu Orašja sudac Alijagić i njegovi pomoćnici karatkterizirali su prekršajem ili zaleđem. Nisam više mogao izdržati i odlučio sam povući momčad s terena po cijenu da ispadnemo u drugu ligu, te moje smjene u Zrinskom", kazao je Slišković.

Potpredsjednik Natjecateljskog povjerenstva Nogometnog saveza BiH Izudin Ibrahimkadić je izjavio kako je trener Zrinskog Blaž Slišković napravio najteži mogući prekršaj u nogometu."Slišković će biti drastično kažnjen jer je režirao nesvakidašnji nesposrtski čin na bosanskohercegovačkim stadionima, a posljedice će snositi i on i njegova ekipa." rekao je Ibrahimkadić. 

I član Disciplinske komisije Nogometnog saveza BiH Goran Kosorić okomio se na Sliškovićev postupak, rekavši da će Slišković i njegova ekipa snositi "najveće moguće sankcije".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene