Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Berlusconi: Želimo Buffona i Ronaldinha

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Milana, kontroverzni Silvio Berlusconi, izjavio je da na ljeto žele u klub dovesti Ronaldinha i Buffona, te da je jako zadovoljan Ronaldovom formom. U međuvremenu, Roma i Milan pripremaju zamjenu napadača - Inzaghi za Montellu....

Nakon jučerašnje pobjede nad Sampdoriom od 1:0, Berlusconi je izjavio: "Ako odluči napustiti Barcelonu, pokušat ćemo potpisati s Ronaldinho. Čekamo ga raširenih ruku. Isto kao i najboljeg vratara na svijetu, Buffona", rekao je Berlusconi. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Inzaghi odbio inozemne ponude Slika nije dostupna Milan: Za Ronaldinha 105 milijuna eura

Nije propustio komentirati ni Ronaldov nastup. 

"Njegov nastup je bio izvrtan. To su velika 3 boda i sada smo mirniji. Imam puno vjere i u naš nastup u Ligi prvaka, a uz Ronalda će nam samopouzdanje još dodatno porasti", dodao je. 

Milan, inače, 'motri' Romina napadača Vincenza Montellu koji je trenutno na posudbi u Fulhamu. Montella je drugi najbolje plaćeni napadač u Romi, odmah iza Francesca Tottija, no ne nalazi se u planu trenera Luciana Spallettija za prvu momčad. 

Milan bi, prema pisanjima medija, Romi zauzvrat dao 34-godišnjeg Pippa Inzaghija, koji je, navodno, otvoren za tu opciju. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene