Obavijesti Video Pretražite Navigacija

BBC: Hrvat, mladi kockar

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nikola Mektić, jedan od hrvatskih predstavnika koji se plasirao u četvrtfinale Wimbledona u dječjoj konkurenciji, izazvao je nesvakidanji interes britanskih medija, zbog svojeg hobija.

Nakon što ga je britanski novinar pitao čime se bavi u slobodno vrijeme, Mektić je odgovorio kako "igra nogomet i kladi se".

Pročitajte i ovo BBC Potrošio 35.000 funti Obrat u skandalu koji trese BBC: Javila se osoba kojoj je poznati voditelj navodno plaćao za eksplicitne fotografije Ilustracija medijska kuća pod istragom Poznati TV voditelj uhvaćen u seks-skandalu: Optužen da je maloljetnoj osobi plaćao za eksplicitne fotografije

- Što se dogodilo s onim starim vremenima kada su dječaci njegove dobi skupljali sličice i lijepili ih u albume?, pita se BBC. 

Ipak čudi čuđenje novinara vodeće britanske mreže, čiju informaciju su prenjeli i ostali mediji, jer je u Engleskoj klađenje maloljetnim osobama zakonom dozvoljeno.  

Nikola Mektić je 17-godišnjak, a trenutno je 1441. igrač na ATP listi.

Na Wimbledonu se plasirao u četvrtfinale u pojedinačnoj konkurenciji, a u paru s Vedranom Šiljegovićem je prošao drugo kolo.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene