Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Barcelona na Henryju već zaradila više od 6 milijuna eura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gotovo 24 milijuna eura, koliko je Barcelona platila Arsenalu za Thierryja Henryja (naravno, bez njegove plaće), polako se počinje vraćati. Klub iz Katalonije je u 2 mjeseca samo na dresovima s njegovim imenom zaradio više od 6 milijuna eura.

Od 25. lipnja od kada je Henry službeno stiga na Camp Nou, Barcelona je prodala više od 70.000 dresova s brojem 14 i tako na Henryju u kratkom vremenskom zaradila preko 6 milijuna eura. No, Francuz još zaostaje za suigračem Ronaldinhom koji drži klupski rekord - u prva 3 mjeseca nakon Brazilčeva dolaska u Barcu doslovce je razgrabljeno više od 100.000 dresova.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Henry: U Engleskoj mogu igrati jedino za Arsenal Slika nije dostupna Henry se boji da je u Barci izgubio golgeterski instinkt

Inače, prije dva dana i službeno je okončan Henryjev 4-godišnji brak s britanskim modelom, 27-godišnjom Claire Merry. Imovina 30-godišnjeg Francuza procjenjuje se na 25 milijuna funti, od kojih bi 10 trebalo pripasti sada već bivšoj supruzi s kojom ima 2-godišnju kćer Teu. Inače, upoznali su se na snimanju televizijske reklame za Renault Clio. 

>> Thierry Henry se razvodi

>> Nova ljubav Thierryja Henryja?

>> Video: Gisele Bundchen i Thierry Henry

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene