Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

ATP Rim: Nakon Ljubičića ispao i Čilić

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon Ivana Ljubičića, u 1. kolu ATP Masters Series turnira u Rimu poražen je i Marin Čilić. On je izgubio od 48. tenisača svijeta Talijana Potita Staracea sa 6:4, 2:6, 6:4 u dvoboju koji je trajao dva sata i 12 minuta.

Čilić je u dvoboju sa puino iskusnijim Staraceom svoju pravu igru prikazao tek u drugom setu, imao je ukupno samo 51 posto prvoga servisa, tri asa i dvije dvostruke pogreške - premalo da prođe prvu prepreku u Rimu. Svoj servis je gubio pet puta, čak triput u prvom, te jednom u trećem setu, dok je Staraceu triput oduzeo servis u drugom setu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ATP lista: Ljubičić, Ančić i Čilić napredovali za jedno mjesto Slika nije dostupna Roland Garros: Ančić i Ljubičić u 3. kolu, Čilić 'out'

Bio je ovo prvi međusobni dvoboj Čilića i Staracea.

Ljubičić je u prvom kou izgubio od 49. tenisača svijeta Belgijanca Stevea Darcisa sa 7:5, 7:6(5). Ljubičić već treću godinu zaredom ispada u 1. kolu Rima, a danas mu nisu pomogli ni prekidi protiv kiše. Da je prošao Darcisa, Ljubičić bi u 2. kolu išao na Srbina Novaka Đokovića.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene