Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Aragonesa brinu nagađanja o transferima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izbornik španjolske nogometne reprezentacije Luis Aragones izjavio je danas kako se boji da bi na kvalitetu priprema za EP mogla utjecati nagađanja o transferima ključnih igrača nacionalne momčadi.

"To je veliki problem i nije u pitanju samo Fernando Torres. Ima tu još igrača o čijim se transferima špekulira. Najbolje bi bilo da igrači što prije riješe dvojbe o tome gdje će nastaviti karijeru, ili da zaborave na to tijekom priprema i EP-a. No, teško je to zanemariti i koncentrirati se samo na reprezentaciju ", izjavio je Aragones.

Pročitajte i ovo Plenković i Milanović sukobili se oko vrhovnog suda - 4 VATRENI U POLUFINALU Borba za broncu: Milanović poslao poruku Vatrenima, javio se i Plenković Naprijed, Vatreni! - 3 PODRŠKA SA SVIH STRANA VIDEO Od škola pa do vojske! Ovo su najkreativnije poruke Vatrenima uoči velikog dvoboja

Španjolski reprezentativci okupili su se jučer u Madridu kako bi počeli pripreme za Euro, a domaći novinari odmah su ih zasuli pitanjima o tome gdje će nastaviti karijeru.

Na meti novinara najčešće su bili napadači Fernando Torres (Liverpool), David Villa (Valencia) i Daniel Guiza (Mallorca). Za Torresa se interesira Chelsea, Davida Villu bi želio Real Madrid, a Guiza je zanimljiv Barceloni.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene