Obavijesti Video Pretražite Navigacija

900-ta pobjeda Phila Jacksona

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Los Angeles Lakersi su pobjedom u svojoj dvorani (101:98) prekinuli pobjedničku seriju Dallas Mavericksa koja je trajala čak 13 utakmica i zahvaljujući kojoj su teksašani zasjeli na prvo mjesto cijele lige.

Za Mavse je koban bio Kobe Bryant (26 koševa, 8 skokova, 6 asistencija), ali i Slovenac Saša Vujačić (16 koševa) koji je do rekorda karijere došao važnim koševima u samoj završnici dvoboja. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Celebrity svita u Staples Centru Bieber podlegao Rihanninim čarima na All-Star utakmici! Slika nije dostupna EKSKLUZIVNI VIDEO: Prve snimke filma o Draženu i Divcu!

Dirk Nowitzki je sa 29 koševa i 13 koševa bio prvo ime Dallasa, koji je upravo njegovim košem poveo sa 98:97 na 41 sekundu prije kraja, ali su potom Vujačić i Bryant spriječili nastavak pobjedničkog niza gostiju. 

Veliki razlog za slavlje imao je i trener Lakersa Phil Jackson koji je sinoć došao do 900-te pobjede u karijeri, a nijedan trener u povijesti NBA lige nije brže došao do te brojke. Jacksonu je to uspjelo u 1.264 utakmici, a po broju pobjeda je deveti na listi svih vremena.

Najbolji igrač prvaka Miamia Heata Dwyane Wade vratio se nakon stanke zbog ozljede ručnog zgloba i sa njegova 33 koša Miami je slavio u gostima kod Portland Trail Blazersa (93:90). Kevin Garnett (26, 13 skokova) je briljirao u trijumfu Minnesota Timberwolvesa nad Houstonom, kao i Argentinac Manu Ginobili (34) u sastavu San Antonio Spursa koji su sa 110:96 slavili kod Memphis Grizzliesa.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene