Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"loše režirani igrokaz"

Oglasio se i Škoro: "Izjava Grabar-Kitarović traži hitnu reakciju"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Grabar-Kitarović na sučeljavanju je kazala da se bavi korupcijom u SOA-i, a jutro nakon sučeljavanja rekla je kako je taj "sustav naslijedila od Ive Josipovića i Zorana Milanovića opterećen jednim od najvećih korupcijskih skandala od samostalnosti Hrvatske".

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro na društvenim mrežama komentirao je jučerašnje sučeljavanje uoči predsjedničkih izbora i komentirao izjavu konkurentice i trenutačne predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, za koju kaže da je priznala korupciju u sigurnosnim službama.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna HDZ-ovci o izborima Kovač: "Moramo podvući crtu i izvući pouke", Šeks: "Treba pitati Škorine birače žele li da komunisti dođu na vlast" Slika nije dostupna HDZ slavi, Škoro najavio novi pohod Jedna pobjeda, tri slavlja: Pogledajte atmosferu u stožerima kandidata nakon rezultata prvog kruga izbora

"Jučerašnji loše režirani igrokaz na HRT-u obilježila je jedna izjava Kolinde Grabar-Kitarović, koja je medijima, iz sasvim jasnog razloga, manje važna i zanimljiva od toga tko se kako odjenuo i tko je kome što dobacio. Ona koja sukladno postojećim ovlastima PRH usmjerava rad sigurnosnih službi priznala je sustavnu korupciju u SOA-i i drugim službama i ustvrdila da u njima treba zaposliti mlade nekorumpirane ljude. Ova izjava Kolinde Grabar-Kitarović traži hitnu reakciju nadležnih državnih tijela i otvara niz vrlo ozbiljnih pitanja", napisao je Škoro i postavio nekoliko pitanja.

 

KOLINDA GRABAR-KITAROVIĆ POTVRDILA KORUPCIJU U SIGURNOSNIM SLUŽBAMA Jučerašnji loše režirani igrokaz na HRT-u...

Posted by Miroslav Škoro on Wednesday, 18 December 2019

 

"1. Kad je Kolinda Grabar-Kitarović kao aktualna predsjednica saznala za korupciju u sigurnosnim službama i zašto je dosad o tome šutjela?

2. Što je konkretno poduzela nakon saznanja o korupciji u SOA-i i drugim službama?

3. Jesu li ljudi koje se sumnjiči za koruptivne i druge protuzakonite radnje i dalje u sustavu?

4. Ima li premijer Plenković takvih saznanja? Ako ima, što je on poduzeo na tu temu?" pita se Škoro i zaključuje: "Jedina svrha igrokaza zvanog sučeljavanje na HRT-u bila je prikazati Kolindu Grabar-Kitarović relativno ozbiljnom, no ispala je krajnje neozbiljna političarka koja i unutar ovih skučenih ovlasti predsjednika ne radi dobar posao i dozvoljava potpunu eroziju sigurnosnog sustava."

Svoju izjavu komentirala je i Grabar-Kitarović, koja je jutro nakon sučeljavanja rekla je kako je taj "sustav naslijedila od Ive Josipovića i Zorana Milanovića opterećen jednim od najvećih korupcijskih skandala od samostalnosti Hrvatske".

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene