Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OGLASIO SE JOSIPOVIĆ

"Predsjednica Republike, vidjeli smo više puta, prekrasno pjeva! Mogla bi pokazati i pijanističke vještine, evo, da je podsjetim..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši predsjednik RH Ivo Josipović objavio je na društvenim mrežama snimku svoj nastupa na klaviru nakon ulaska Hrvatske u EU, bosnuvši pritom aktualnu Predsjednicu.

Bivši predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović, koji je izgubio utrku za novi mandat 2015. godine od aktualne predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, objavom na društenim mrežama prokomentirao je pjevaćke aktivnosti Predsjednice u kampanji i izvan nje.

Pročitajte i ovo Prazan stožer Kolinde Grabar-Kitarović Nakon objave rezultata U jednom veselje, pjesme i torta, u drugom razočarana lica: Donosimo veliku fotogaleriju iz stožera Vinko Gegić Bobetko u stožeru Kolinde Grabar-Kitarović "volio sam srbiju" Show u stožeru Grabar-Kitarović: Obožavatelj vikao o sotoni, četnicima i zvijezdi petokraki, novinarima zaprijetio incidentom

"Predsjednica Republike, vidjeli smo više puta, prekrasno pjeva! Kaže, odlično i svira, ali nema klavir jer ga je donirala. Valjda nije donirala i ona dva koja ima u Uredu!

Mogla bi pozvati građane i medije da im tamo pokaže svoje pijanističke vještine koje siguno ne zaostaju za njenim pjevačkim sposobnostima. Evo, da je podsjetim na klavir u njenom Uredu", napisao je Josipović i dometnuo poveznicu na YouTube, točnije video u kojem on svira na klaviru nakon objave da je Hrvatska postala članicom Europske unije. 

Nakon što je u medije procurio zadnji "nastup" Predsjednice, koja je zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću pjevala za rođendan i poslala mu posebnu tortu, uslijedio je niz reakcija.

Snimku je na Facebooku objavio Nikola Grmoja, ustvrdivši da "predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović koja se za novi mandat bori i najavom borbe protiv korupcije pjesmom čestita rođendan višestrukom uskočkom optuženiku Milanu Bandiću". 

Grabar-Kitarović poslala je priopćenje u kojem je istaknula kako će "ponovno zapjevati sa svojim narodom" i da se "nema namjeru ikome ispričavati zbog toga".

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene