Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Donirao za stradale u potresu

General Gotovina obišao razrušenu Banovinu, posjetio sisačkog biskupa Vladu Košića: Poručio da će i dalje pomagati

Aktualno Galerija Ante i Dunja Gotovina u posjetu Sisačkoj biskupiji - 2 Ante i Dunja Gotovina u posjetu Sisačkoj biskupiji - 2 Foto: Facebook Sisačke biskupije Ante i Dunja Gotovina u posjetu Sisačkoj biskupiji - 3 Ante i Dunja Gotovina u posjetu Sisačkoj biskupiji - 3 Foto: Facebook Sisačke biskupije +0 Ante i Dunja Gotovina u posjetu Sisačkoj biskupiji - 1 Galerija 1/3 >>
Sisačkog biskupa Vladu Košića posjetio je u Biskupijskom ordinarijatu u Sisku general Ante Gotovina sa suprugom Dunjom, a biskup mu je zahvalio za donaciju koju je njegova tvrtka dala za stradale u potresu ovoga kraja, priopćeno je u nedjelju iz Sisačke biskupije.

Potresom pogođenu Banovinu obišao je umirovljeni general Ante Gotovina. General je sa suprugom posjetio sisačkog biskupa Vladu Košića.

Pročitajte i ovo New York - 2 Podrhtavanje Potres snažno zatresao New York, osjetio se i u okolnim saveznim državama Potraga za nestalima i spašavanje odsječenih nakon potresa na Tajvanu - 1 Utrka s vremenom FOTO Potraga za nestalima u potresu na Tajvanu: Stotine su odsječene, više od tisuću ozlijeđenih

Biskup je generalu zahvalio na donaciji njegove tvrtke za stradale u potresu. General je pak poručio da će i dalje pomagati, s nadom da će se sve porušeno u potresu - obnoviti, priopćeno je iz biskupije.

General Gotovina, koji je sisačkog biskupa Košića i njegove suradnike posjetio u subotu, "rado se prisjetio lijepih trenutaka provedenih u Sisku prije nekoliko godina".

Također izrazio je potporu sisačkom biskupu Košiću, "s obećanjem da će biti uz njega i ovaj narod te pomagati i dalje koliko bude mogao". 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene