Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

Kaže da se gubi identitet

Škoro ljut zbog Milanovićeva micanja bista: "U stilu komunističkog vlastodršca bez najave prekida veze s prošlošću"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Miroslav Škoro komentirao je Milanovićevo micanje bista s Pantovčaka.

Predsjednik Zoran Milanović prošlog tjedna s Pantovčaka je maknuo sve biste. Riječ je o bistama kralja Tomislava, Ivana Mažuranića, Ante Starčevića, Alojzija Stepinca, Stjepana Radića, dr. Franje Tuđmana te Josipa Jurja Strossmayera. 

Pročitajte i ovo Zlatko Komadina, župan O vrućoj situaciji Komadina: "Ne do Bog da im pada na pamet poništavati izbore. Na stolu je i da Milanović nije kandidat za premijera" Zoran Milanović i Andrej Plenković REZULTATI ANKETE Tko će sastaviti Vladu? Pogledajte rezultate glasanja u Dnevniku Nove TV

To je naljutilo Miroslava Škoru, koji je na Facebooku napisao da se time gubi identitet. Prozvao je Milanovića, ali i Andreja Plenkovića.

"Dva stara pajdaša izbacuju iz naše sadašnjosti junake prošlosti i brinu se da u budućnosti izgubimo i ovo malo identiteta i ponosa što nam je ostalo. Milanović, nakon ignoriranja državnog protokola kod inauguracije, u stilu ozbiljnog komunističkog vlastodršca bez najave i galame prekida veze s prošlošću, izbacujući biste hrvatskih velikana iz Ureda predsjednika. Istovremeno ih s novčanica suptilno izbacuje i Plenković, uvodeći potiho euro. Za biste je kasno, ali za kunu nije – predsjednik Vlade još uvijek stigne za mišljenje pitati narod", napisao je Škoro. 

"U međuvremenu, stidljivo se u javnosti spominje da su Amerikanci navodno upozorili HNB na opranih dvije milijarde kuna kroz Zagrebačku banku. Potiho je smijenjen predsjednik uprave i nešto menadžera. Masonsku urotu i smjenu u Državnom odvjetništvu više nitko i ne spominje. U ovoj se državi predugo glasno laže i tiho zbori istina. Neka, još malo...", misli Škoro. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene