Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''da li znate da ona radi za Srbe''

Škare Ožbolt podnijela kaznenu prijavu: ''Toliko sam izgledan kandidat za drugi krug da se građane čak telefonski mora odvlačiti od glasanja za mene''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Škare Ožbolt obavijestila je pratitelje na Facebooku da je podnijela kaznenu prijavu protiv telefonskih anketara.

Kandidatkinja za zagrebačku gradonačelnicu, Vesna Škare Ožbolt, na lokalnim izborima objavila je na Facebooku status da je danas podnijela kaznenu prijavu Državnom odvjetništvu protiv ''anketara koji su telefonskim putem odgovarali ljude od glasanja'' za nju. 

''Kako sam sinoć najavila, podnijela sam kaznenu prijavu zbog anketara koji su telefonskim putem odgovarali ljude od glasanja za mene, šireći laži o meni. Toliko sam izgledan kandidat za drugi krug da se građane čak telefonski mora odvlačiti od glasanja za mene'', navela je u objavi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna KIŠOBRANE U RUKE Stiže kraj lijepom vremenu: Već u noći s utorka na srijedu dolazi promjena koja će obilježiti ostatak tjedna, moglo bi biti i jačeg nevremena

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Eskalacija sukoba VIDEO Hamas zasuo Tel Aviv raketama - osvetili se zbog rušenja stambene zgrade u Gazi, ima i poginulih: "Suočit će se s ogromnim udarom." Netanyahu bijesan: "Hamas će platiti visoku cijenu!"

Opisala je kako izgledaju telefonski pozivi.

''Zašto baš nju, pa da li znate da ona radi za Srbe, da surađuje sa Srbima. Nakon čega bi trebali navesti barem četiri razloga zašto ne bi trebali glasati za nju'', objašnjava tijek događaja nakon što netko kaže da će glasati za Škare Ožbolt.

 

[PODNESENA KAZNENA PRIJAVA] Kako sam sinoć najavila, podnijela sam kaznenu prijavu zbog anketara koji su telefonskim...

Objavljuje Vesna Škare OžboltUtorak, 11. svibnja 2021.

 


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene