Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čitatelj tvrdi da to redovito radi

VIDEO Pogledajte kako Vesna Škare Ožbolt izlazi s neoznačenog parkinga: "To nije prekršaj, nakratko sam se zaustavila..."

Mnoge vozače iritira nedostatak parkirnih mjesta u centru Zagreba, ali zato mnogi pribjegavaju i kršenju propisa. To je učinila i nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba Vesna Škare Ožbolt.

Proteklog petka snimljena je kako u društvu svojeg suradnika Lea von Breithen Thurna izlazi iz zgrade u centru Zagreba i ulazi u svoj crni Mercedes parkiran tik do pješačkog prijelaza - gdje parkirno mjesto niti je naznačeno niti je predviđeno za automobile zbog sigurnosti pješaka i preglednosti raskrižja.

Pročitajte i ovo Sučeljavanje kandidata za gradonačelnika Zagreba Sučeljavanje za Zagreb VIDEO Jedan je kandidat otkrio da je htio biti detektiv, drugi avanturist, a dvoje ih je sve nasmijalo svojom željom Sučeljavanje kandidata za gradonačelnika Zagreba - 3 Sučeljavanje za Zagreb Žestoko od samog početka, zaiskrilo još na cijenama kuhinje. Najžešće rasprave između Filipovića, Škore i Škare Ožbolt

Iako je Škare Ožbolt upalila sva četiri pokazivača smjera, tamo nije smjela parkirati.

Kako tvrdi anonimni čitatelj, Mercedes Škare Ožbolt nepropisno je parkiran stajao i ranije proteklog tjedna. Čitatelj tvrdi da se Škare-Ožbolt redovito nepropisno parkira na istoj lokaciji. 

Za objašnjenje i komentar oko nepropisno parkiranog Mercedesa, za kojeg nam je potvrđeno da je njezin, kontaktirali smo i samu Škare Ožbolt i njenog voditelja ureda. 

Javila nam se i Vesna Škare Ožbolt koja tvrdi kako nije riječ o prekršaju te ističe da nije ugrozila sigurnost prometa.

"Točno je da sam stala nakratko i upaljena su bila sva četiri svjetla. To nije prometni prekršaj. Također skrećem pozornost da moje vozilo koje je privremeno zaustavljeno sa sva četiri nije dodirivalo površinu pješačkog prijelaza, također nije bilo parkirano na mjestima na kojima bi ugrožavalo sigurnost u prometu, invalidskim mjestima ili na način da otezava bilo kakav promet", napisala je pa ponudila i rješenje za manjak parkirališnih mjesta.

"Kaos s parkiranjem bih riješila na način gradnje nekoliko javnih garaža na ulazu u centar grada. To ću i realizirati kad budem gradonačelnica", poručila je. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene