Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ivica Relković

Zagreb dobio novog kandidata za gradonačelnika: U utrku ulazi bivši strateg Mosta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svoju kandidaturu za zagrebačkog gradonačelnika najavio je i Ivica Relković, politički analitičar kojem je jedan od zadnjih angažmana bio savjetovanje stranke Centar, a svojedobno je pomogao Mostu da se domogne izvršne vlasti.

Ivica Relković službeno će kandidaturu za zagrebačkog gradonačelnika objaviti u nedjelju u podne ispred zgrade Gradskog poglavarstva. 

Kako stoji u pozivu, govorit će o starom i novom modelu upravljanja na primjeru gradske uprave...

"Pokazujući njenu shemu na iscrtanoj podlozi duljine oko 10 metara'', navodi se u priopćenju.

Relković već ima i svoju web stranicu.

''Sve što se u ovom trenutku događa u kampanji za sljedećeg zagrebačkog gradonačelnika suprotno je od stanja u kojem se nalazi Zagreb'', napisao je između ostalog.

Pročitajte i ovo Crobarometar - ožujak, prvi dio - 2 Veliko istraživanje Crobarometar: Kome je naštetila saga oko Vrhovnog suda? Hoće li birači kazniti vladajuće zbog problema s cjepivom?

Pročitajte i ovo Nismo zaboravili - Zagreb, lokalni izbori 2017. - 3 Nismo zaboravili! Svake izbore Zagrepčani slušaju istu ploču - stadion, novi most i vječiti smrad s Jakuševca. Što su sve političari obećali Purgerima prije četiri godine?

"Izborom bilo koga pa i nekakvog Supermana, Zagreb se najprije treba suočiti s godinama turbulencija, teških odluka i svih mogućih kratkoročnih nepopularnih mjera da bi se izvukao iz neracionaliziranog katastrofalnog stanja u koje ga je dovelo loše upravljanje posljednjih nekoliko desetljeća, uglavnom odobravano od većine tih istih građana grada Zagreba, a nakon toga i potres koji ga je ostavio uzdrmanog i doslovno nesigurnog za život'', istaknuo je Relković.

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene