Obavijesti Video Pretražite Navigacija
još par sati pa izborna šutnja

Zadnji dan kampanje: Davor Filipović požalio se da mu napadaju obitelj, Škoro mu oštro odgovorio: "Neki cendraju i kmeče, ali tko gubi ima se pravo ljutiti“

Aktualno Galerija Zadnji dan kampanje - 1 Zadnji dan kampanje - 1 Foto: DNEVNIK.hr Zadnji dan kampanje - 2 Zadnji dan kampanje - 2 Foto: DNEVNIK.hr Zadnji dan kampanje - 3 Zadnji dan kampanje - 3 Foto: DNEVNIK.hr Zadnji dan kampanje - 4 Zadnji dan kampanje - 4 Foto: DNEVNIK.hr +0 Miroslav Škoro Galerija 1/5 >>
Posljednji je dan predizborne kampanje za lokalne izbore. U ponoć počinje izborna šutnja pa svi kandidati koriste zadnje sate kako bi bili među biračima i poslali posljednje predizborne poruke.

* Posljednji je dan izborne kampanje, u ponoć počinje izborna šutnja

* Kandidati koriste zadnje sate kako bi pridobili birače

Tijek događanja pratite iz minute u minutu: 

18:10 HAKOM je otkrio tko stoji iza broja s kojeg se građane pozivalo da ne glasuju za određene kandidate. Više o tome OVDJE. 

18:00 "Želim prije svega reći da je ovo bila jedna zanimljiva kampanja, mogu reći da u nedjelju je početak kraja ove korupcijske hobotnice koja je opkolila grad Zagreb“, izjavio je Tomislav Tomašević. Završna konferencija za medije održana je pokraj Mosta slobode, a volonteri iz Možemo!, Zagreb je NAŠ!, Zelene alternative ORaH-a, Nove ljevice i Za Grad! razvili su na ogradi mosta stometarski transparent s natpisom "Vrijeme je za pravu promjenu".

17:30 Jelena Pavičić Vukičević ustvrdila je kako ima najviše znanja i iskustva u upravljanju gradom, a smatra da je to bitno jer smo trenutno u vremenu koje, kako kaže, traži sigurnost i stabilnost te kako nije vrijeme za eksperimente.

17:25 SDP-ov Joško Klisović najavio je promjene. "Ja kao kandidat sam kandidat promjene. Ja nisam vezan bio uz politiku Milana Bandića niti uz njegove ortačke mreže. Moj tim moji zamjenici također su ljudi čistih ruku“. 

17:20 "Otkako sam se pojavio u politici ja ne znam koga su toliko šutali skupa s obitelji kao mene. Meni je to normalno, vidim da neki drugi cendraju i kmeče, ali tko gubi ima se pravo ljutiti", izjavio je Miroslav Škoro, kandidat Domovinskog pokreta, koji je ovime odgovorio Filipoviću.

17:15 HDZ-ov Davor Filipović je poručio da je kampanja prljava od samog početka, te da je kulminirala napadima na njegovu obitelj.

 

17:05 "Dok su neki pjevali po inozemstvu i nisu se borili u Hrvatskoj i nisu sudjelovali u nijednoj aktivnosti za obranu zemlje, mi smo tu bili“, kazala je Škori Vesna Škare Ožbolt.

17:00 Kandidati za prvog čovjeka glavnog hrvatskog grada dan su proveli slikajući se na mostu s golemim transparentom, ispred gradskih institucija ili pak u stranačkim središnjicama.

16:45 Kandidat SDP-a i HSU-a za splitskog gradonačelnik Ante Franić u petak je, u završnom obraćanju prije nedjeljnih izbora, izjavio da su Splitu potrebne pozitivne promjene te obećao da će, bude li izabran za gradonačelnika, to i učiniti.

15:55 Kandidat SDP-a i HSU-a za splitskog gradonačelnik Ante Franić u petak je, u završnom obraćanju prije nedjeljnih izbora, izjavio da su Splitu potrebne pozitivne promjene te obećao da će, bude li izabran za gradonačelnika, to i učiniti.

Ministar unutarnjih poslova i voditelj Nacionalnog stožera Civilne zaštite Davor Božinović poručio je u petak da je ostvarivanje biračkog prava neodgodiv razlog pa će građani moći ući u Hrvatsku bez PCR testa ako u roku od 12 sati uđu i napuste Hrvatsku. Više o tome OVDJE. 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene