Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon najava o pokretanju opoziva

Beroš uzvratio Grbinu: "Vaša je stranka bila na vlasti, a problemi se nisu smanjili. Ne budite licemjeri"

Ministar zdravstva Vili Beroš na Facebooku je odgovorio na kritike oporbe i njihove najave za opoziv.

Ministar se oglasio nakon što je SDP najavio da će započeti razgovore s drugim oporbenim strankama o postupku njegova opoziva zbog brojnih problema i propusta u resoru kojem je na čelu.  Šef najveće oporbene stranke Peđa Grbin poručio je i da mu je "obveza reagirati na takve svinjarije".

Pročitajte i ovo Predsjednik SDP-a Peđa Grbin predstavljanje u zagrebu "Kada dobijemo povjerenje građana, Hrvatska više neće biti ista": Koalicija Rijeke pravde predstavila svoj program Peđa Grbin lider bez karizme Tko je Peđa Grbin? SDP-ov "Veli Jože" ispričavao se zbog pjevanja Thompsona i vožnje, a suprugu je branio od skandala

"Od Peđe Grbina i njemu sličnih može se očekivati samo da traže smjenu ministra zdravstva kao dio predizborne kampanje, ali je pravo pitanje koliko su iskreno i odgovorno spremni poduprijeti stvarne promjene u naslijeđenom sustavu zdravstva da bi svim hrvatskim građanima bilo bolje, a državi financijski racionalnije. I Peđa Grbin i njegova stranka bili su na vlasti, a problemi u zdravstvenom sustavu nisu se smanjili. Dapače, doprinijeli su današnjem opsegu. Mijenjajmo sustav i neracionalnosti. Provedimo zdravstvenu reformu jer i poslije Beroša će biti neki drugi Beroš, a problemi će biti isti ako se ne postigne nacionalni konsenzus o zdravstvenoj politici. Isto kao i za obrazovanje i mirovinski sustav. To su stupovi društva u kojima svi moraju participirati.

Gospodo iz političke oporbe, ne budite licemjeri. Puna usta kritike, a ni grama volje da se istinski pokrenu promjene. Mogu podnijeti svaku kritiku, ali ne i lažne optužbe da u ovoj teškoj situaciji pogodujem bilo kome da se bogati na račun hrvatskih građana. Ne branim svoje ministarsko mjesto, ali svoju čast i dostojanstvo svakako!" napisao je Beroš. 

Od Peđe Grbina i njemu sličnih može se očekivati samo da traže smjenu ministra zdravstva kao dio predizborne kampanje,...

Objavljuje Vili BerošPonedjeljak, 19. travnja 2021.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene