Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nakon pregleda u samoizolaciju

Zrakoplov iz Tunisa s 14 putnika, od kojih su 12 hrvatski državljani, sletio na otok Krk

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Putnike dočekuju sanitarni inspektori, epidemiolozi i policija, a dalje će biti upućeni prema epidemiološkom protokolu svojim domovima u samoizolaciju.

Zrakoplov Jasmin Airwaysa kojim je iz Tunisa doputovalo 12 hrvatskih državljana i dvoje državljana susjednih zemalja na povratku u matične zemlje sletio je u četvrtak oko 14:30 u riječku Zračnu luku na otoku Krku, doznaje se od ravnatelja te zračne luke Tomislava Palalića.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna kreće u nedjelju Vlada osigurala katamaran za povratak hrvatskih državljana iz Ancone Slika nije dostupna repatrijacijski letovi Vlada u subotu vraća Hrvate koji su zaglavili u žarištima epidemije

Iz Županijskog stožera Civilne zaštite izvijestili su da putnike dočekuju sanitarni inspektori, epidemiolozi i policija, a dalje će biti upućeni prema epidemiološkom protokolu svojim domovima u samoizolaciju ili u bolnicu ako budu imali simptome bolesti.

Zrakoplov kojim su doputovali ima 110 mjesta pa su putnici sjedili međusobno prilično udaljeni, poštujući propisana pravila.

Prema podacima Županijskog stožera, u crikveničku Thalassotherapiju danas je prevezeno još 10 osoba s blagim simptomima infekcije koronavirusom, pa ih je ondje trenutačno 16.

Riječ je o osobama pozitivnima na koronavirus koje su bez simptoma ili imaju blaže simptome bolesti te su, kako bi im se omogućili bolji uvjeti te rasteretili riječki bolnički kapaciteti, prevezeni u Thalassotherapiju. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene