Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U prekidu brojne linije

Snijeg i orkanska bura stvaraju velike probleme u prometu: Na A1 prevrnula se prikolica, ne putujte ako ne morate

Zbog orkanske bure za sav je promet zatvorena Jadranska magistrala (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene, a zbog loših vremenskih uvjeta u prekidu su pojedine trajektne i katamaranske linije, izvijestio je u utorak Hrvatski autoklub.

Zbog olujnog vjetra i snijega trenutačno nema slobodnog cestovnog pravca za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama iz smjera unutrašnjosti prema Dalmaciji, Rijeci i Istri te obrnuto. 

Na autocesti A1 prevrnula se prikolica. Preporuka je svima koji mogu da ne kreću na put.

Zbog orkanske bure za sav je promet zatvorena Jadranska magistrala (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene.

Promet je dopušten samo za osobna vozila autocestom A1 Zagreb - Split - Ploče između čvorova Sveti Rok i Posedarje te autocestom A6 Rijeka - Zagreb, između čvorova Kikovica i Delnice, kao i Jadranskom magistralom (DC8) između Senja i Karlobaga te državnom cestom Maslenica - Zaton Obrovački (DC54)
na Paškom mostu.

Pročitajte i ovo Koronavirus, Hrvatska - 4 1936 NOVOZARAŽENIH Teško stanje u hrvatskim bolnicama: U Varaždinu obustavljen hladni pogon, KB Dubrava otvara novi odjel za teške pacijente, stanje je loše i u Šibeniku

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pod naponom Zaiskrilo na tračnicama: Tramvaj priredio pravi svjetlosni šou, sva sreća da nitko nije ozlijeđen

Na autocesti Draga - Šmrika (A7) zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Senja te lokalnoj cesti (LC58107) Križišće - Kraljevica dodatno je zabrana za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Na Krčkom mostu zabrana je prometa za motocikle, prikolice za stanovanje, kamp-prikolice s tri ili više osovina, kombi-vozila viša od 1,9 m, autobuse na kat i autobuse duplih osovina koji vuku prikolicu, osobna vozila koja vuku malu prikolicu s jednom osovinom.

Zbog zimskih uvjeta zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok sva ostala vozila moraju imati zimsku opremu u Lici i Gorskom kotaru.

Zbog povremeno pojačanog prometa i aktualnih kontrola na većini graničnih prijelaza moguća su čekanja u putničkom i teretnom prometu.

U prekidu trajektne linije

Zbog loših vremenskih uvjeta u prekidu su trajektne linije: Prizna - Žigljen, Šibenik - Kaprije - Žirje; Lopar - Valbiska; katamaranske linije: Ubli - Vela Luka - Hvar - Split; Mali Lošinj - Cres - Rijeka; Novalja - Rab - Rijeka.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Istraga u tijeku Užas u Klisu: Muškarca upucali u glavu i izbacili iz auta, policija ga pronašla bez svijesti. Uhićene su dvije osobe

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna PLATFORMA CIJEPISE Nakon što su pozivi za cijepljenje počeli stizati i mladima, iz Ministarstva ipak priznaju - imaju grešku u sustavu

Trajekt na liniji Brestova - Porozina ne prevozi autobuse i kamione više od 3 tone nosivosti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene