Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zatvorili sve osim trgovina

Uveli najstrože mjere u Europi, rezultati vidljivi već nakon sedam dana: Zabilježili najniži broj novih slučajeva u posljednja tri tjedna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Irska je u srijedu zabilježila najniži broj novozaraženih u gotovo tri tjedna, nakon što je uvela neke od najstrožih epidemioloških mjera.

Irska je u srijedu registrirala 675 novih slučajeva COVID-19, što je najniži broj od 9. listopada. Istovremeno je sedmodnevni prosjek pao sa 1176 prije sedam dana na 866.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nakon više mjeseci Na popis dodajte negativan test: Nakon popuštanja mjera Slovaci pohrlili u šoping, u crkve, frizerske salone Slika nije dostupna 'Kamen, krš i maslina' VIDEO Koronaparty uz hit Mate Bulića usred Zagreba: "Sve mjere ispadaju farsa. Što da mislimo mi koji ih se pridržavamo?"

Vlada premijera Micheala Martina prošlu je srijedu potvrdila povratak zemlje na najvišu razinu restrikcija u borbi protiv koronavirusa te su na šest tjedana zatvorene sve trgovine osim onih za opskrbu, dok restorani poslužuju samo hranu za van, a ljudi se ne smiju kretati dalje od pet kilometara od svog doma.

Dva tjedna ranije zatvoreni su svi restorani te je ograničen i broj posjeta kućanstvima.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene