Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nosili maske, ali...

Prijeti im i zatvor: Upali na koronaparty na plaži pa uhitili više od 100 ljudi, većinom stranaca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tajlandska policija u utorak uhitila je 89 stranih državljana koji su sudjelovali na ilegalnoj zabavi organiziranoj u turističkom resortu na otoku na jugu zemlje.

Pripadnici policije upali su na zabavu te su uz državljane SAD-a, Velike Britanije, Švicarske i Danske i još šest zemalja, uhitili i 22 Tajlanđana, među kojima i vlasnika bara u kojem se zabava održala. Nadzornik lokanog ureda za strance Col Suparerk Pankosol objavio je i da je okupljanje kršilo propise donesene proglašavanjem izvanrednog stanja u toj otočnoj zemlji u ožujku 2020.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Objavila vlada Loše vijesti za skijaše partijanere: "Zabave nakon skijanja zbog korone neće biti moguće" Elitni koronaparty u BiH - 1 među gostima bio i Halid Bešlić Padaju smjene zbog skandaloznog sarajevskog koronaderneka: "Nisam nikog zaj**o, bilo pa prošlo, nemojte mi zamjeriti"

Objavljene su i fotografije racije gdje se vidi kako veći broj osoba konzumira pića i zabavlja se u tamnoj sobi. Gotovo svi sudionici zabave nosili su zaštitne maske.

Uhićenima prijeti kazna od dvije godine zatvora i do 40.000 bahta (oko 8200 kuna). Vlasnik bara i konobar mogli bi dobiti jednogodišnju zatvorsku kaznu i globu od 100.000 bahta (oko 20.000 kuna).

Otok Koh Phangan u provinciji Surat Thani popularna je destinacija za mlade iz cijelog svijeta, poznata po cjelonoćnim zabavama na plažama otoka. Tajland je nakon proglašenja izvanrednog stanja još u travnju 2020. godine zabranio ulazak na svoj teritorij gotovo svim stranim državljanima.

Na Tajlandu je od početka pandemije potvrđeno 15.465 slučajeva zaraze, od čega 29 u pokrajini Surat Thani. Na istom području u proteklih mjesec dana potvrđeno je 11 slučajeva, piše Guardian.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene