Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Djelomična vikend karantena

Turska uvela nove mjere: Skraćeno radno vrijeme, kina zatvorena do kraja godine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Turska je u srijedu najavila da će nove mjere kojima se ograničavaju radni sati restorana i kafića te uvodi djelomična vikend karantena stupiti na snagu od 20. studenoga navečer, prema priopćenju ministra unutarnjih poslova.

Restorani, kafići, trgovački centri i frizerski saloni moći će raditi od 7 do 17 sati, rečeno je u priopćenju, dok će restorani i kafići biti otvoreni samo za usluge dostave i odnošenja hrane.

Pročitajte i ovo Pad balkona na kojem su Mehmet Palaz i drugi članovi stranke Više ozlijeđenih VIDEO Nesreća u Turskoj: Poginuo član oporbene stranke, tijekom izbornog slavlja srušio se balkon Kaos na izborima Puno ozlijeđenih VIDEO Totalni kaos na izborima u Turskoj: Obračuni na biralištima, ubijene tri osobe

Pod novim zabranama, koje stupaju na snagu u petak od 17 sati, kina će biti zatvorena do kraja godine. Vlada je u utorak rekla da će uvesti strože mjere protiv koronavirusa zbog porasta slučajeva u proteklim tjednima. Ankara je u utorak prijavila 3819 novih simptomatskih slučajeva i 103 smrti povezane s COVIDOM-19 u zemlji, zbog čega je ukupan broj umrlih narastao na 11.704.

Djelomična karantena također će biti uvedena diljem zemlje preko vikenda do daljnjeg, rečeno je iz ministarstva unutarnjih poslova, koje je dodalo da ove mjere neće omesti nabavne i proizvodne lance.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene