Obavijesti Video Pretražite Navigacija
prosidba u kinu

Najljepša postkorona priča: "Kad sam vidjela svoje ime na ekranu počela sam se tresti"

Ivan i Viktorija - Prosidba u koroni - 8
Ivan i Viktorija - Prosidba u koroni - 8 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Ivan i Viktorija - Prosidba u koroni - 5 Ivan i Viktorija - Prosidba u koroni - 5 Foto: DNEVNIK.hr Ivan i Viktorija - Prosidba u koroni - 8 Ivan i Viktorija - Prosidba u koroni - 8 Foto: DNEVNIK.hr Ivan i Viktorija - Prosidba u koroni - 9 Ivan i Viktorija - Prosidba u koroni - 9 Foto: DNEVNIK.hr Ivan i Viktorija - Prosidba u koroni - 7 Ivan i Viktorija - Prosidba u koroni - 7 Foto: DNEVNIK.hr +4 Ivan i Viktorija - Prosidba u koroni - 6 Galerija 1/9 >>
Dnevnik Nove TV donio je najljepšu postkorona priču. Jedan je mladić iz Zagreba napravio ono o čemu maštaju brojne djevojke diljem svijeta. Ivan je zaprosio svoju Viktoriju, nakon sedam godina veze, na velikom platnu Drive-in kina.

Kleknuo je pred Viktoriju nakon što se na ekranu prikazalo "Viktorija, hoćeš li se udati za mene?". Hoće li Viktorija pristati udati se za Ivana? Prije tri dana dok se ujutro spremao za ovaj veliki pothvat, Ivan se pitao isto pitanje.

Pročitajte i ovo Ilustracija JN.1 Dobro proučite! Ovih osam simptoma povezuje se s novom varijantom koronavirusa Ilustracija Raste broj zaraženih U tjedan dana 42 osobe umrle od COVID-a: "Nove podvarijante vrlo su zarazne"

"Mislila sam čak da netko iz publike ide zaprositi svoju curu, jesam ga, pogledala sam ga, ali sam odmah vratila pogled na ekran i kad sam vidjela svoje ime, onda sam se samo počela tresti! Ništa više, baš ono oduzelo me skroz, ne znam uopće kako sam izašla iz auta", otkrila je zaprošena Viktorija Čeh.

Ivan i Viktorija upoznali su se prije osam godina. Kaže, od prvog je trenutka znao da upravo s njom želi provesti ostatak života. Pitanje je samo bilo gdje zaprositi.

"Ono kad je počelo odbrojavanje 5,4,3,2,1, a meni puls 300 i ono, izašao van iz auta, ja trube uopće nisam čuo, tek poslije kad sam pogledao video, kad se sve sleglo sam tek vidio kaj je to bilo, koji je to bio cirkus", opisuje svoje iskustvo prosac Ivan Žugaj.

Viktorija izgovara "da" dok on kleči ispred nje, po glavi im padaju konfeti. "Nisam ni nju čuo, ne znam uopće kaj je rekla još uvijek", dodaje Žugaj.

Oduševili sve u kinu

"Mi smo bili toliko oduševljeni što nas je nazvao i onda smo odlučili to podignuti na jednu malo višu razinu", kazala je Astrid Elizabeth Pranjić iz Drive-in kina.

Novopečeni zaručnici trenutačno odmaraju na selu. Do zaruka je trebalo nešto manje od sedam godina. Koliko će čekati na svadbeno slavlje? "Pa vidjet' ćemo, moguće već sljedeće godine. Ako ne sljedeće, za dvije sigurno", rekao je Ivan Žugaj.

U aktualnom razdoblju kad je ljudima ranjen duh, a motivacija na niskim granama, ovo je svakako priča koja inspirira.

"Čim se pojavilo nešto na platnu što nije bila reklama, svima nam je bilo malo čudno i onda kako je tekst odmicao nam je svima postalo jasno što se dešava i oko mene je bila hrpa žena koje su bile na rubu suza, i ja skupa s njima", ispričala je posjetiteljica Irma Zovak.

"Novopečeni zaručnici na kraju nisu odgledali film", kazala je Astrid Elizabeth Pranjić iz Drive-in kina. Ivan i Viktorija možda jesu propustili taj film. Međutim, njihova je bajka započela u četvrtak u 21 sat i 12 minuta. Novopečenim zaručnicima tako možemo poželjeti samo jedno - čestitke i - samo tako dalje!

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene