Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ni kod susjeda nije dobro

Rekordan broj novozaraženih i u BiH: Potvrđen 1251 novi slučaj, 10 preminulih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Bosni i Hercegovini u subotu je dosegnut novi rekordni dnevni broj zaraženih koronavirusom jer je u protekla 24 sata potvrđen 1251 novi slučaj.

Od petka su provedena testiranja nešto manje od 2700 uzoraka a zaraza je potvrđena kod 669 osoba iz Federacije BiH te kod 582 iz Republike Srpske.

Pročitajte i ovo Milorad Dodik Spomenuo i hibridni rat Dodik opet šokira! Bošnjačkim političarima poručio da su glupi: "Najbolje je da se raziđemo, neka vam ostane 25 posto teritorija" Christian Schmidt Odluka europskog predstavnika HDZ BiH: "Schimdtovo nametanje izmjena izbornog zakona ugožava europski put zemlje"

U Sarajevu su potvrđena 233 nova slučaja zaraze a u Banjoj Luci ih je bilo 82.

Prijavljeno je deset smrtnih slučajeva u kojima su umrle osobe bile zaražene virusom SARS-CoV-2.

Iz Kliničkog centra Sveučilišta u Sarajevu (KCUS) upozorili su kako su kapaciteti Klinike za plućne bolesti namijenjene pacijenatima s težim oblicima covida-19 gotovo u cjelosti popunjeni te su zatražili od lokalnih vlasti da hitno osigura novi objekt za smještaj oboljelih.

Od izbijanja epidemije u ožujku u BiH je zaraženo nešto manje od 40 tisuća osoba, oko 27 tisuća vode se kao oporavljene dok je preminulo 1075 zaraženih.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene