Obavijesti Video Pretražite Navigacija
RASTE BROJ SLUČAJEVA

Za ulazak u ovu europsku zemlju uskoro ćete morati imati negativan test na koronu: "Na početku smo trećeg vala pandemije"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poljska će, kako se očekuje, ovaj tjedan objaviti nova pravila koja zahtijevaju negativan rezultat testa na koronavirus za ulazak u zemlju, rekao je u ponedjeljak poljski ministar zdravstva Adam Niedzielski.

Osobe s negativnim rezultatom testa na koronavirus neće morati u karantenu nakon ulaska u zemlju, rekao je poljski ministar zdravstva Adam Niedzielski za privatnu televiziju TVN.

Pročitajte i ovo Ilustracija Rat u Europi Poljska bijesni jer je Rusija povrijedila zračni prostor: Varšava traži objašnjenje Moskve Ilustracija Rat u Europi Rusija napala Kijev i Lavov, uzbuna u Poljskoj: ''Ruski projektil je ušao u naš zračni prostor, digli smo avione''

"Planiramo to za kraj ovog tjedna", rekao je Niedzielski te dodao da vlada ne namjerava ponovno uvoditi široka nova ograničenja sljedećih tjedana.

Rekao je da je Poljska na početku trećeg vala pandemije koronavirusa, koji će vjerojatno dosegnuti vrhunac potkraj ožujka ili početkom travnja.

Broj slučajeva u zemlji nedavno se povećao te je svakodnevno više od 8000 novozaraženih.

Poljska je ublažila neka ograničenja, otvorila skijališta i kina, hotele i kazališta koja mogu biti ispunjena do 50 posto kapaciteta, ali vlasti su upozorile da će te korake možda trebati povući ovisno o situaciji s pandemijom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene