Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tulumi kod HNK-a i na Jarunu

Ovog vikenda policija intervenirala zbog dvije tučnjave mladih, u jednoj ima i ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Veći broj ljudi družio se i zabavljao i ove subote na zagrebačkom Jarunu i kod HNK-a. Zabava je pak na oba mjesta eskalirala, pa su izbile dvije tučnjave zbog kojih je na teren izašla policija.

Mladi u Zagrebu su i subotnju večer proveli družeći se na Jarunu i kod Hrvatskog narodnog kazališta. Ovog su vikenda pak zabilježena i dva incidenta, odnosno dvije tučnjave.

Pročitajte i ovo Gužve na biračkim mjestima u Zagrebu Građansko pravo VIDEO/FOTO Građani pohrlili na glasanje: Velike gužve na mnogim biralištima u Zagrebu Ilustracija napadnutog dostavljača hrane Jedan lakše ozlijeđen U Zagrebu dva napada na dostavljače hrane

Iz zagrebačke su nam policije potvrdili da su intervenirali na Jarunu oko 3:30, no do dolaska policije na mjesto tučnjave potencijalni sudionici već su se razišli.

A nešto ranije, oko 1 sati, šake su letjele i kod HNK. U toj je tučnjavi jedna osoba lakše ozlijeđena, a sve okolnosti još se utvrđuju, kažu iz policije. Zasad nije poznato koliko je osoba sudjelovalo u objema tučnjavama.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene