Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mmenadžment sakupio više od 900 tisuća kuna

Velika donacija Podravke: ''Najmanje što kao pojedinci možemo napraviti u ovom trenutku''

Marin Pucar, predsjednik Uprave Podravke
Marin Pucar, predsjednik Uprave Podravke Foto: DNEVNIK.hr
Podravka je u petak obajvila da je menadžment Grupe Podravka sakupio više od 900 tisuća kuna koje će biti donirani bolnicama za nabavku respiratora i druge nužne medicinske opreme.

Naime, sa željom da se pomogne onima kojima je u ovome trenutku pomoć najpotrebnija, Uprava i potpredsjednici grupe Podravka pokrenuli su inicijativu prema menadžmentu kompanije da od svojih osobnih primanja izdvoje u humanitarne svrhe te je prikupljeno više od 900 tisuća kuna.

Pročitajte i ovo Screenshot Podrhtavanje tla Potres jačine 5,2 prema Richteru pogodio Tursku: "Jako nas je treslo, izašli smo iz kuće" Slika nije dostupna TLO NEPRESTANO PODRHTAVA Gradonačelnik Petrinje nakon novog potresa: "I mali udar donosi velike štete na razrušenim zgradama"

"Pored toga što naša kompanija redovito humanitarno pomaže, najmanje što kao pojedinci možemo napraviti u ovom trenutku je da pored organizacije poslovanja u ovim izvanrednim vremenima i mi osobno financijski pomognemo, kako bi naš doprinos bio ugrađen u respiratore pomoću kojih ćemo nekome možda pomoći da živi ili kako bi zahvaljujući nabavci zaštitne opreme sačuvali zdravlje onih koji spašavaju živote", istaknuo je predsjednik Uprave Marin Pucar.

Kazao je i kako je ponosan što je na čelu kompanije čiji radnici svesrdno pojačanim ritmom odrađuju svoje zadatke te čiji menadžment ni trenutka nije dvojio da pojedinačno odvajajući svoja vlastita sredstava bude dio ove humanitarne priče.

Iz Podravke napominju kako zaposlenici Grupe ovih dana rade punim kapacitetima. Proizvodnja je organizirana u 3 do 4 smjene, u skladištima se i vikendima do kasno u noć vrši utovar robe u kamione, laboratoriji za kontrolu kvalitete besprijekorno prate rad proizvodnje, dio zaposlenika iz korporativno administrativnih odjela radi od kuće.

Sve ovo čini se, kako navode iz Podravke, sa svrhom da se proizvedu dovoljne količine hrane i lijekova, da police trgovina ne ostanu prazne.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene