Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NOVA KANDIDATKINJA

Omišaljska načelnica Mirela Ahmetović najavila kandidaturu za predsjednicu SDP-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mirela Ahmetović će u srijedu na konferenciji za novinare u središnjici SDP-a u Zagrebu na konferenciji za novinare i službeno najaviti svoju kandidaturu i predstaviti svoju izbornu platformu za predsjednicu SDP-a, a danas je kandidaturu objavila na Facebooku.

Načelnica Omišlja i SDP-ova saborska zastupnica Mirela Ahmetović objavila je u utorak na Facebooku svoju kandidaturu za prvu predsjednicu Socijaldemokratske partije Hrvatske (SDP).

Pročitajte i ovo Peđa Grbin predstavio listu za eu izbore Grbin o Plenkoviću: "Onaj koji je do jučer tvrdio da ga ne zanima ništa osim Hrvatske danas razmišlja o bijegu" Sabina Glasovac, saborska zastupnica (SDP) OPORBA SE DOGOVORILA Sabina Glasovac o velikoj lijevoj koaliciji i koliko su spremni ustupiti ostalim strankama

Ahmetović je na Facebooku "pozvala sve članice i članove, simpatizerke i simpatizere, da joj pomognu izgraditi SDP koji je hrabar, SDP za odlučne ljude, srce socijaldemokracije u Hrvatskoj."

Navela je da cijeli svoj politički rad ima zahvaliti SDP-u, ali i da je došlo je vrijeme u kojem moraju stati svi stranački obračuni te da SDP mora naprijed, mora se prestati osvrtati na prošlost i iscrpljivati se u davno završenim borbama. 

Najavila je da će ujediniti sve stranačke frakcije i različita mišljenja, da će okupiti tim ljudi koji će znati stvarati nove prilike.

Kako kaže, uvjerena je da SDP može provoditi lijeve i održive politike stavljajući ih u kontekst vremena u kojem živimo te da na prvo mjesto treba staviti čovjeka, a tek onda profit.

Mirela Ahmetović će u srijedu na konferenciji za novinare u središnjici SDP-a u Zagrebu na konferenciji za novinare i službeno najaviti svoju kandidaturu i predstaviti svoju izbornu platformu za predsjednicu SDP-a.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene