Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nakon što je vidio picigin

Ogorčeni djelatnik splitske bolnice: ''Da van sniman čovika koji se guši i moli da ga intubiran ili čekate da baš sljedeći bude netko od vas?!''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ogorčeni djelatnik bolnice u Splitu objavio je video iz bolnice, a kako bi urazumio one koji se još uvijek ne pridržavaju propisanih mjera zaštite od epidemije koronavirusa.

''Kao što vidite, ovdje se ništa ne radi. Korona ne postoji, teorije zavjere – ništa drugo. Možda sad djeluje malo ozbiljnije, pa vi se čuvajte'', poručio je djelatnik splitskog KBC-a, i to iz bolnice na Križinama, u kojoj se liječe oboljeli od koronavirusa, a sedam je pacijenata na respiratoru.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nakon više mjeseci Na popis dodajte negativan test: Nakon popuštanja mjera Slovaci pohrlili u šoping, u crkve, frizerske salone Slika nije dostupna 'Kamen, krš i maslina' VIDEO Koronaparty uz hit Mate Bulića usred Zagreba: "Sve mjere ispadaju farsa. Što da mislimo mi koji ih se pridržavamo?"

Ogorčeni djelatnik bolnice odlučio se na objavu nakon što je vidio da se dio Splićana ne ponaša u skladu s mjerama, poput muškaraca koji su bezbrižno igrali picigin, što je zabilježeno i u videu.

''Ovaj video nisan mislija postat – znam da zbog njega mogu popušit otkaz, ali želim napravit sve šta mogu da se ovi piciginaši i ostali bezmozgovni kotomoreplatit kreteni napokon dozovu pameti! Da, ovo je moj posa, sam sam ga bira i ne žalin se, ali dajte, ljudi, odradite i vi svoj dio posla koji se od vas traži. Šta još triba, ne razumin vas?! Da van sniman čovika koji se guši i moli da ga intubiran ili čekate da baš sljedeći bude netko od vas?! Alo?! 'Oćemo li šta poduzet?!'' stoji u opisu videa, a prenosi Dalmacija danas.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene