Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

DEMONTIRANO I UKLONJENO

Nema više jezivih prizora – raspremaju se bolnički kreveti u Areni i Gradskom vrtu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Demontirani su i uklonjeni kreveti predviđeni za pacijente oboljele od koronavirusa u Gradskom vrtu u Osijeku. Raspremaju se i kreveti u Areni u Zagrebu.

Volonteri Crvenog križa danas su rastavili i iznijeli 200 ležaja i ostalu opremu instaliranu u dvorani Gradski vrt u Osijeku za eventualni slučaj da bolnički kapaciteti ne budu dostatni za oboljele od koronavirusa, priopćio je Stožer Civilne zaštite Osječko-baranjske županije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Podijelili 200 tona hrane Crveni križ objavio podatke: Volonteri od početka epidemije obišli više od 80.0000 kućanstava Davor Božinović, ministar unutarnjih poslova sjednica vlade Zbog koronavirusa strancima se produljuju dozvole za boravak, Crvenom križu 2,5 milijuna kuna pomoći

"Srećom, to se nije dogodilo, pa je i ova preventivna mjera završena na najljepši način. Dvorana Gradski vrt tako se vraća svojoj osnovnoj namjeni, održavanju sportskih i zabavnih događanja. No, kao što je poznato, i za to je potrebno pričekati povoljne epidemiološke uvjete", rekao je načelnik Stožera civilne zaštite Osječko-baranjske županije Goran Ivanović.

"Nacionalni stožer civilne zaštite 28. travnja donio je odluku o demobilizaciji dvorane Gradski vrt, pa ova demontaža potvrđuje dobru epidemiološku situaciju. To je i najbolji znak da se polako, ali sigurno nakon dva i pol mjeseca bližimo finalu cijele ove priče. Kreveti će biti deponirani u skladište Civilne zaštite u Bizovcu te biti spremni za slučaj ako dođe do teže krize.

Srećom, sada nije bilo potrebe za korištenjem ovog prostora i kapaciteta, a zahvaljujem Crvenom križu i svim volonterima koji rade na ovom projektu", rekao je Ivanović.

Bolnički kreveti demontirani su i u Areni u Zagrebu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene