Obavijesti Video Pretražite Navigacija
GDJE MU JE BILA PAMET

Nevjerojatan slučaj u Zagorju: Muškarac zaražen koronom izašao iz izolacije pa se potukao na cesti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
36-godišnjak se nije pridržavao mjera samoizolacije iako je zaražen. Osim toga, zaradio je prijavu jer je na cesti u Bedekovčini nekoliko puta udario 61- godišnjaka.

PU krapinsko-zagorska dovršila je kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela "Širenje i prenošenje zarazne bolesti" iz čl. 180. st. 1. Kaznenog zakona i prekršaja iz čl. 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Pročitajte i ovo Policija u BiH, ilustracija Incident kod Mostara Navijače Zrinjskog optužili da su pretukli četvoricu bošnjačkih mladića: Udarili im u auto i izgurali ih s ceste Ilustracija teške ozljede UZNEMIRUJUĆE Snimka brutalnog premlaćivanja u Splitu: Mladić koji je zbog udaraca šakama i nogama zadobio teške ozljede mozga i dalje se bori za život

Sumnja se da se 36-godišnji hrvatski državljanin nije pridržavao epidemioloških mjera i izolacije koja mu je određena od 2. do 12. studenog 2020. godine, a zbog dijagnosticirane zarazne bolesti COVID-19.

Naime, utvrđena je sumnja da je u nedjelju, 8. studenog u poslijepodnevnim satima svjesno napustio mjesto prebivališta te u Bedekovčini na cesti Naselja Sovinjak narušavao javni red i mir na način da je nekoliko puta udario 61-godišnjeg hrvatskog državljanina, priopćila je PU krapinsko-zagorska.

Tom prilikom 61-godišnjak nije zadobio tjelesne ozljede.

Protiv 36-godišnjaka policija će nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela širenja i prenošenja zarazne bolesti te će također biti podnesen i optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz čl. 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene