Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NISU NOSILI MASKE

Nakon nasilnog upada na američki Kongres, još jedan zastupnik zaražen koronavirusom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američkom zastupniku Andrianu Espaillatu u četvrtak je potvrđen koronavirus čime se pridružio članovima Kongresa koji su se zarazili nakon nasilnog upada na američki Kapitol prošli tjedan.

"Slijedim smjernice svog liječnika i u kućnoj sam karanteni nakon pozitivnog testa na COVID-19", napisao je Espaillat na Twitteru.

Espaillat je još jedan zastupnik koji se zarazio koronavirusom, a demokrati za to optužuju republikance jer nisu nosili maske dok su se skrivali u sigurnoj sobi 6. siječnja kada su nasilni pristaše republikanskog predsjednika Donalda Trumpa upali na Kapitol.

No dosad su jedino demokrati i izvijestili o zarazi koronavirusom.

Demokrat (66) iz New Yorka rekao je da je primio drugu dozu cjepiva protiv koronavirusa prošli tjedan i napomenuo da je cjepivu potrebno neko vrijeme da počne djelovati.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna neki su preboljeli Saborski zastupnici potkošulje će pokazivati u ponedjeljak: Poznato koliko ih se prijavilo za cijepljenje

"Nastavio sam se redovito testirati, nositi masku i slijediti preporuke", tvitao je Espaillat. "Nastavit ću na daljinu obavljati svoje dužnosti predstavnika 13. kongresnog okruga New Yorka dok mi liječnik ne kaže drukčije", dodao je Espaillat.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pandemija do kraja godine Novi soj virusa sve komplicira: "Imat ćemo nove varijacije... Stoga, ne putujte"

Prije njega su o zarazi koronavirusom izvijestile demokratske kongresnice Pramila Jayapal i Bonnie Watson Coleman.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene