Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U KALIFORNIJI

Jedan od najslavnijih gradova na svijetu nudi svim svojim stanovnicima besplatno testiranje na koronavirus

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Los Angeles nudi besplatne testove na koronavirus svim stanovnicima, bez obzira pokazuju li simptome bolesti ili ne, objavio je u četvrtak BBC.

Gradonačelnik Eric Garcetti to je objavio samo nekoliko sati nakon što je okrug Los Angelesa izvijestio o najvećem dnevnom povećanju broja novooboljelih od covida-19.

Pročitajte i ovo Fadil Novalić Sam potvrdio vijesti Bivši premijer BiH ide u zatvor na četiri godine: Zlouporabio je položaj pri nabavi respiratora Ilustracija prodor koronavirusa Obustavljena istraga! Osoblje Doma za starije i nemoćne u Splitu nije krivo za 18 smrtnih slučajeva

Dosad su samo radnici u ključnim sektorima i oni koji su pokazivali simptome bili testirani na virus. Oni će i sada imati prioritet, ali moći će se testirati svi koji to žele.

Kalifornija, najmnogoljudnija država u SAD-u, u četvrtak je zatvorila sve plaže u okrugu Orange.

Dok su neke kalifornijske plaže zatvorene već tjednima, druge su ostale otvorene s pravilima o socijalnom distanciranju.

Tijekom prošlog vikenda, fotografije punih plaža u okrugu Orange, južno od Los Angelesa, dovele su do toga da je guverner Gavin Newsom upozorio da bi ponašanje nekih neodgovornih pojedinaca moglo upropastiti tjedne rada na obuzdavanju širenja covida-19.

U okrugu Los Angelesa nalazi se gotovo polovica potvrđenih slučajeva u Kaliforniji. Država je dosad objavila da ima 48.000 zaraženih i više od 1900 smrtnih slučajeva. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene