Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hrvatska iz minute u minutu

Većina županija bez novooboljelih, u Koprivničko-križevačkoj jedan pozitivan nalaz

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ni u petak u Hrvatskoj nije bilo novih slučajeva koronavirusa pa se broj zaraženih zaustavio na 2245. Ozdravilo je 2059 ljudi.

 * 2245 oboljelih 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NOVI PODACI STOŽERA Opet porast broja novozaraženih, dvije osobe su preminule. Županija na sjeveru zemlje u odnosu na jučer udvostručila broj novih slučajeva Slika nije dostupna Preminule dvije osobe U odnosu na prošli utorak imamo skok novozaraženih, najviše novih slučajeva je u Dalmaciji i Zagrebu

* 2059 ljudi je ozdravilo

* 103 osobe su preminule 

Tijek događaja pratite u nastavku.

13:36 Na području Sisačko-moslavačke županije na današnji dan nema novooboljelih od koronavirusa, a preostala dva pacijenta klinički su dobro i očekuju se njihovi negativni nalazi na Covid 19.

13:07 Nakon pristiglih testiranih uzoraka potvrđen je jedan novi slučaj oboljenja COVID-19 infekcijom na području Koprivničko-križevačke županije, a riječ je o kontaktu ranije pozitivne osobe na koronavirus.

13:05 Danas je 17. dan bez novooboljelih osoba u Požeško-slavonskoj županiji.

12:00 U Vukovarsko-srijemskoj županiji epidemiološka situacija i dalje je stabilna, te u posljednja 24 sata nema novih pozitivnih osoba na COVID-19.

11:50 Od ukupno 91 obrađena testa sa područja Splitsko-dalmatinske županije danas nema novooboljelih osoba. Na području te županije do sada je oporavljeno 483 osoba.

11:12 Na području Zagrebačke županije u posljednja 24 sata nema novooboljelih.

9:13 "Obavještavamo vas da je unutar 24 sata ispitano 15 uzoraka brisa i svi su negativni na koronavirus", javili su iz Istarske županije.

8:41 Jučer je na području Karlovačke županije testirano 5 osoba i svi nalazi su negativni.

8:19 Na području Bjelovarsko-bilogorske županije 45. je dan zaredom bez novozaraženih. Od početka pandemije koronavirusa u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji bilo je 10 zaraženih i svi su ozdravili.

7:25 U Virovitičko-podravskoj županiji u subotu nemaju novih slučajeva koronavirusa. Od početka pandemije, na podrućju županije devet osoba je oboljelo od koronavirusa, od čega se sedmero oporavilo. 

7.00 U Hrvatskoj je do sada koronavirus registriran kod 2245 ljudi. Aktivnih slučajeva je 83.

Granice se polako otvaraju. Isražili smo u koje zemlje i pod kojim uvjetima Hrvati mogu putovati. Više o tome ovdje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene