Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

na Facebooku

Jandroković objavio poruku potpore medicinskom osoblju: "Motiviraj druge na odgovorno ponašanje"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Sabora Gordan Jandroković na svom je Facebook profilu objavio podršku doktorima, medicinskim sestrama i svom ostalom osoblju na borbi protiv koronavirusa.

"U danu kada imamo najveći broj zaraženih od Covid-19 puna podrška i zahvala doktorima, medicinskim sestrama i zdravstvenom osoblju na svemu što čine.
#Motiviraj druge na odgovorno ponašanje", napisao je Jandroković.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna od utorka na snazi nove mjere Jandroković otkrio hoće li Hrvatska uvesti karantenu za necijepljene: "Država mora poduzeti određene korake" Slika nije dostupna KAZNA JE NA IZBORIMA COVID potvrda ili negativan test za dolazak u Sabor, a kazna za nepridržavanje mjera? "Ići ćemo korak po korak, pa ako bude bizarnih situacija..."

Podsjetimo, u Hrvatskoj su danas zabilježena rekordna 2242 nova slučaja, a 16 osoba je preminulo. Zbog crnih brojki, danas su najavljene i nove mjere koje će na snagu stupiti uskoro.

 

 

U danu kada imamo najveći broj zaraženih od Covid-19 puna podrška i zahvala doktorima, medicinskim sestrama i zdravstvenom osoblju na svemu što čine. #Motiviraj druge na odgovorno ponašanje.

Objavljuje Gordan JandrokovićSubota, 24. listopada 2020.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene