Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Visoke brojke u Splitu

Epidemiologe u Splitu zabrinjava održavanje sakramenata, razgovarat će i s nadbiskupima

Aktualno Galerija +0 Sofija Preljvukić Galerija 1/1 >>
U Spaladium Areni reporterka Sofija Preljvukić govori o stanju s koronavirusom u Splitu i organizaciji cijepljenja.

U Splitu je, kaže Sofija Preljuvukić, sve dobro organizirano za cijepljenje. ''Naravno, u Splitu je puno manji broj ljudi koji se cijepe nego u Zagrebu'', istaknula je Preljvukić iz Spaladium Arene u Vijestima Nove TV.

Danas se cijepilo 800 ljudi. Najviše je cjepiva AstraZenece, dok se sljedeći tjedan očekuje 10.000 doza Pfizera i tri tisuće ostalih cjepiva. ''Oni koji su se ovaj tjedan naručivali online, sljedeći tjedan bit će cijepljeni AstraZenecom'', pojasnila je Preljvukić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Mjere i dalje na lokalnim stožerima Capak: ''Udio pozitivnih govori nam da je treći val na vrhuncu i da epidemija bukti''

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Najizazovnije putovanje ''Ovdje ne nose maske, korona im nije okupacija'': Najbolji hrvatski profesor iz Afrike poslao i važnu poruku Luki Modriću

Razgovarala je s epidemiolozima. Brine ih broj novozaraženih. ''Kažu da je porast od Uskrsa. Boje se da je najveći razlog porasta održavanje krizmi i pričesti'', rekla je Preljvukić te dodala kako će epidemiolozi probati razgovarati s nadbiskupima i vidjeti hoće li doći do novih mjera.

Vidjet će se i što će biti sa školama.

 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene