Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nisu se zarazili u tamo?

Četvorica policajaca koja su osiguravala Kolonu sjećanja u Vukovaru pozitivna na koronavirus. Zaraženo još nekoliko policajaca iz njihove jedinice

Kolona sjećanja snimljena dronom - 4
Kolona sjećanja snimljena dronom - 4 Foto: DNEVNIK.hr
Četvorica pripadnika MUP-a koji su radili na osiguranju Kolone sjećanja u Vukovaru pozitivni su na COVID. Nije poznato gdje su se zarazili, a kako doznaje DNEVNIK.hr pozitivno je još nekoliko policajaca iz njihove jedinice koji nisu bili u Vukovaru.

Djelatnici Uprave za posebne poslove sigurnosti koji su boravili u Vukovaru 18. studenog po povratku su razvili simptome COVID-a.

Pročitajte i ovo Gužve zbog radnih dozvola Organizacija rada Danima se stvaraju velike gužve: Spavaju pred policijom, a svi žele samo jedno Požar kod Šibenika Radi se na dogašavanju Požar kod Šibenika pod kontrolom vatrogasaca: "Izgorjela je površina od oko 450 hektara"

Iako je prva informacija bila da su zaraženi policajci putovali u istom kombiju, DNEVNIK.hr doznaje da su svi išli različitim vozilima, a druge osobe s kojima su putovali nisu razvile simptome. No, sva četvorica su iz iste jedinice u kojoj je još nekoliko zaraženih osoba koje nisu bile u Vukovaru. 

Kako su nam kazali iz MUP-a, ne može se sa sigurnošću tvrditi gdje su se zarazili, no to vjerojatno nije bilo u Vukovaru jer je zaraženo više osoba iz iste jedinice koje nisu bile u Vukovaru.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene