Obavijesti Video Pretražite Navigacija
liječio se od COVID-19

Boris Johnson izašao iz bolnice: "Ne mogu dovoljno zahvaliti zdravstvenom osoblju. Dugujem im život",

Britanski premijer je u bolnici završio prije tjedan dana zbog visoke temperature, a tri je dana proveo na odjelu intenzivne njege. Nije bio na respiratoru, ali liječnici su mu davali kisik.

Britanski premijer Boris Johnson otpušten je iz bolnici gdje se liječio od covida-19, respiratorne bolesti izazvane novim koronavirusom, rekao je u nedjelju njegov glasnogovornik

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Potresna fotogalerija Poslali dramatični apel: Pogledajte kako danas izgleda COVID odjel karlovačke bolnice Slika nije dostupna BORBA S EKSPLOZIJOM KORONE Engleska uvodi treći i najstroži lockdown do sada: Do polovice veljače ograničen izlazak iz kuća, uvodi se niz strožih mjera

Johnson je napustio bolnicu St. Thomas' Hospital u središnjem dijelu Londona u nedjelju no neće odmah preuzeti dužnost premijera, dodao je glasnogovornik.

Pedesetpetogodišnji političar konzervativne britanske stranke bio je prije tjedan dana primljen u bolnicu zbog visoke temperature i tri je dana bio na odjelu intenzivne skrbi.

U priopćenju objavljenom kasno u subotu navečer Johnson je zahvalio zdravstvenom osoblju koje se skrbilo za njega.

"Ne mogu im dovoljno zahvaliti. Dugujem im život", napisao je Johnson. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene