Obavijesti Video Pretražite Navigacija
recite što mislite

ANKETA Pripremaju se nove strože mjere: Podržavate li zatvaranje kafića i restorana?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nacionalni stožer civilne zaštite priprema novi set strožih mjera koje će, kako je najavljeno, biti najjače u drugom valu.

Stožer priprema nove mjere s kojima će prvo upoznati župane. Šef Nacionalnog stožera Davor Božinović najavio je da bi mjere trebale vrijediti do Božića, a da će se još raspravljati o tome da vrijede šest mjeseci.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OD PONOĆI Na snazi od utorka: Stožer objavio nove mjere, pogledajte što se sve mijenja Dino Goleš NEKE SE PRODULJUJU Sve nove mjere Stožera na jednom mjestu, doznajte detalje: Odnose se na COVID potvrde, turizam, event industriju...

''To su mjere koje su usmjerene na pojedine segmente gospodarstva, prije svega na ugostiteljstvo, i na druge resore, nešto malo kultura, a nešto i školstvo'', otkrio je Božinović nakon sastanka sa županima.

"Ovo će sigurno biti najjače mjere do sada u ovom drugom valu", rekao je Božinović i dodao da je cilj rasterećenje zdravstvenog sustava. Nove mjere vrijedit će na nacionalnoj razini, a trebale bi stupiti na snagu krajem ovog tjedna. Naglašava da neće biti lockdowna kao u prvom valu te da policijski sat nije opcija.

Kao nove mjere spominju se zatvaranje kina, dodatna ograničenja u javnom prijevozu i strože upute za rad od kuće.

Što se tiče ugostiteljskih objekata, konačna odluka još nije donesena, ali moguće je sve - od dodatnog ograničavanja radnog vremena do potpunog zatvaranja.

U anketi odgovorite na pitanje podržavate li zatvaranje kafića i restorana.

Quiz Maker - powered by Riddle

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene