Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preminulih sve više

ANKETA Incidencija raste, virus se širi: Treba li cijela Hrvatska u lockdown?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Koronavirus U Hrvatskoj opet je uzeo maha. Iz dana u dan incidencija raste, a au bolnicama je sve više mladih ljudi sa sve težim oblicima bolesti. U međuvremenu strože mjere uvode se po pojedinim županijima, na odluku lokalnih stožera.

Epidemiološka slika u Hrvatskoj je zabrinjavajuća, brojevi rastu, a među oboljelima je sve više mladih ljudi. Na žalost i među preminulima, kojih je također sve više.

Pročitajte i ovo Upute za pridržavanje epidemiološkim mjerama Kako, gdje? Od ponoći s novim ograničenjima: Dok jedni idu u lockdown, drugi olakšavaju epidemiološke mjere

Pročitajte i ovo Vedran Jakominić, predsjednik Udruge ugostitelja Kvarnera i Istre Od sutra bez kave u PGŽ Revoltirani riječki ugostitelji: "Ovo je mrcvarenje. A cijepljenje? Živimo od turizma, a cijepili smo 2,5 posto ljudi"

Strože mjere uvode se na odluku lokalnih stožera po županijama, no sve se glasnije postavlja pitanje trebaju li nam strože mjere i na naconalnoj razini. Postojeće su na snazi do 15. travnja, a na posljednjoj je konferenciji za medije Davor Božinović istaknuo kako se, kao i do sada, situacija prati iz dana u dan, te kako strože mjere na nacionalnoj razini nisu isključene.

Što vi mislite?

 

Quiz Maker - powered by Riddle

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene