Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SDP u obilasku Varaždina

SDP podržao inicijativu Stop radu do 67. godine: "Samo radnici koji imaju zakonom zaštićene interese daju puni doprinos društvu"

SDP (Foto: Dnevnik.hr)
SDP (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Barbara Antolić Vupora (Foto: Dnevnik.hr) Barbara Antolić Vupora (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 SDP (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/2 >>
SDP-ovi kandidati u obilasku sjevera Hrvatske jutros ju posjetili Varaždin. Tamo su se družili s građanima na tržnici, a održali su i konferenciju za novinare o radničkim pravima u Europskoj uniji. Najavili su da će podržati inicijativu Stop radu do 67. godine, ali i osnovati savjet za suradnju sa sindikatima.

Barbara Antolić Vupora, kandidatkinja za EU izbore (SDP), kaže da samo onaj radnik kojemu su zakonom zaštitćeni njegovi interese može dati svoj doprinos društvu.

Pročitajte i ovo Peđa Grbin predstavio listu za eu izbore Grbin o Plenkoviću: "Onaj koji je do jučer tvrdio da ga ne zanima ništa osim Hrvatske danas razmišlja o bijegu" Peđa Grbin "panika patuljastog diktatora" Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

„Mi ćemo spriječavati iskorištavanje radnika. Vrlo je važno boriti se protiv prekarnog rada, na način njegov ogranmičavanja i reguliranja tog područja. Samo radnik koji ima zakonom zaštićene svoje interese može dati svoj puni doprinos društvu“, kaže Vupora.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene